EΥ Club και ΙΑΣΩ ενώνουν τις δυνάμεις τους

Μια συνεργασία σταθμός ξεκίνησε στον τομέα της υγείας. Ο όμιλος «ΙΑΣΩ» και ο ηγέτης των ιδιωτικών προγραμμάτων υγείας «EΥ Club»,προχώρησαν σε συνεργασία και ανάπτυξαν μια σχέση αμοιβαίας βοήθειας προς τους ανθρώπους που θα αναζητήσουν το καλύτερο για αυτούς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αυτά που κάποτε φάνταζαν ακατόρθωτα και κάποιοι θεωρούσαν προνόμια για λίγους, πλέον είναι προνόμια για όλους, αρκεί να το αποφασίσουν. Περίθαλψη, πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία, επανέλεγχος και ότι μπορεί να χρειαστεί ο καθένας μας, μπορεί να το πραγματοποιήσει με ένα τηλεφώνημα. Χωρίς καθυστερήσεις, ατελείωτη αναμονή, άγχος, αμφιβολία και τον φόβο ότι θα δώσει μια περιουσία πληρώνοντας.

Με την κάρτα υγείας EY Club!

Η κάρτα υγείας ΕΥ Club δημιουργήθηκε το 2010 και έως σήμερα

προσφέρει σε χιλιάδες ανθρώπους πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, με τον πιο οικονομικό τρόπο, χωρίς εγκρίσεις, καθυστερήσεις, ταλαιπωρία και λίστες αναμονής. Η εταιρία έχει συνάψει συνεργασίες με πάνω από 3000 γιατρούς καθώς και με τις πιο σημαντικές διαγνωστικές μονάδες και ιδιωτικές κλινικές σε όλη την Ελλάδα.

Η ιστορία του ομίλου ΙΑΣΩ συνοπτικά, αρχίζει το 1996, ξεκινώντας με τη λειτουργία της κλινικής. Λίγα χρόνια αργότερα ιδρύει τα «ΙΑΣΩ Νοτίων Προαστίων Γενική Κλινική Ιδιωτικό Μαιευτήριο Α.Ε.» και «Σύγχρονο Πολυδύναμο Κέντρο Αποθεραπείας – Αποκατάστασης Α.Ε.».

Φτάνοντας στο σήμερα, ο όμιλος ΙΑΣΩ έχει στην Αθήνα την Γενική κλινική, την Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, το ΙΑΣΩ παίδων, επιπλέον, έχει επεκταθεί και στην Λάρισα με το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, που περιλαμβάνει την Γενική Κλινική και το Ιδιωτικό Μαιευτήριο, επισφραγίζοντας την ηγετική παρουσία του ομίλου στην Ελλάδα.

Στελεχώνεται από άριστο διοικητικό προσωπικό καθώς και με τους καλύτερους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων ενώ παρά την πληρότητα των μηχανημάτων που διαθέτει συνεχίζει να επενδύει σε σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Όλο το επιστημονικό προσωπικό του ομίλου διατηρεί διαχρονικά το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχομένων υπηρεσιών προσπαθώντας καθημερινά να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικό τρόπο τεράστιο όγκο περιστατικών.

Η σημερινή εποχή, όπως όλοι ξέρουμε, είναι δύσκολη και ιδίως στον τομέα της υγείας. Ο κορωνοϊός έχει πάει πίσω το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Υπάρχουν τεράστιες λίστες αναμονής, χειρουργεία συνεχώς ακυρώνονται και η πρόληψη πάει πίσω. Να μην ξεχνάμε όμως ότι η υγεία μας είναι το σημαντικότερο όλων, και δεν σηκώνει αναβολές.

Οι κάτοχοι της κάρτας υγείας EY Club έχουν δωρεάν κλινική επίσκεψη σε επείγοντα περιστατικά 24 ώρες το 24ωρο και ειδικές προνομιακές τιμές σε όλες τις εξετάσεις/υπηρεσίες.

Δύο ηγέτες στο είδος τους, το EY Club και το ΙΑΣΩ μέσα από αυτήν την συνεργασία τους, μας προσφέρουν πραγματικά μια σωτήρια λύση, σε ό,τι πολυτιμότερο. Την υγεία μας!

Σχετικά Άρθρα

Κ. Μαϊνάς: Καταγραφή όλων των ηλικιωμένων που ζουν μόνοι για να βοηθηθούν σε συνθήκες καύσωνα

Ο καύσωνας “δεν αγαπά” τους ηλικιωμένους. Λόγω των προβλημάτων υγείας, που αντιμετωπίζουν κάποιοι από αυτούς, το παρελθόν έδειξε ότι είναι και τα πρώτα “θύματά”...

Κλιματιστικά: Τι πρέπει να προσέχουμε για την καλύτερη λειτουργία τους

Για την καλή λειτουργία του μηχανήματος, για να μην έχουμε μεγάλες καταναλώσεις ρεύματος αλλά και για λόγους υγείας, είναι απαραίτητο μια φορά το χρόνο...

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα υπό την αιγίδα της Ακαδημίας Νευροεπιστημών

Από Δευτέρα 4μέχρι Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 η εξερεύνηση του εγκεφάλου συνεχίζεται στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη.Η ομάδα exploring.the.brain καιτο ψηφιακό φορητό πλανητάριο (Planetarium On The Go) παρουσιάζουν σε μαθητές...

Αθηνά Λινού: Μην το ξεχνάμε, ο κορωνοϊός είναι ακόμα εδώ

Σε εκδήλωση για τον κορωνοϊό μίλησε η κ. Αθηνά Λινού στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Κισάμου στα Χανιά.«Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι στην Κρήτη και ειδικότερα στην...

ΕΛΣΤΑΤ: Οι αιτίες θανάτου για το 2019

Τα στατιστικά στοιχεία που αποτυπώνουν τις αιτίες θανάτου για το έτος 2019 ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). Πηγή των στοιχείων αυτών είναι τα...

Υπερεκτιμημένη η δυσανεξία στις στατίνες

Το ποσοστό των ανθρώπων που παίρνουν στατίνες και εμφανίζουν παρενέργειες όπως μυϊκούς πόνους, κυμαίνεται από 6% έως 10%. Συνεπώς η δυσανεξία στα συγκεκριμένα φάρμακα...

Τελευταία Άρθρα